De Jolige Groentjes

                 met Karin Roelofsma

         De Jolige Groentjes

                 met Karin Roelofsma

         De Jolige Groentjes

                 met Karin Roelofsma

         De Jolige Groentjes

                 met Karin Roelofsma

         De Jolige Groentjes

                 met Karin Roelofsma

Morgen is het begin van een nieuwe opdracht en een grote opdracht. Morgen halen we Olver of Karo's Triangle terug naar nederland.  De woorden van de huidige eigenaresse zijn, Hij is teveel hond voor me. Dit past niet in ons leven.

Olver was mijn keus uit het nest maar ik moet geen 3 reuen in huis hebben, das niet goed met daarnaast 4 teven. Loopsheden ed. Roept alleen maar conflicten op en nu heb ik vader en zoon in huis en dat gaat goed, zoon heeft respect voor paps. Maar nu komt dus een zoon van Nena terug en heb ik een mega plan erbij. Ben ik er blij mee , nee, want Fajah loopt naar einde dracht, dus ik heb veel puppy werk. Maar het staat in het contract dat ik eigen fok terug neem en zelf plaats, dus kom ik dat na. Het vereist veel organisatie want wat hij thuis had krijgt hij hier niet, mega grote bossen om te rennen en vrijheid, hier beginnen we met Ruff Love en wordt zijn vrijheid gekort maar daarintegen wordt er wel veel getraind, want ik weet niet zit en af in het noors is dus leert hij maar nederlands, maar alles moet hij gaan leren. Olver zal zijn eigen pagina krijgen waar ik zijn training en leven bij ons zal gaan bijhouden.

laterss Ka

Reacties   

#4 Verona 26-05-2013 11:08
Jeetje Karin, het komt wel allemaal tegelijk.. Enerzijds wel fijn dat die mensen contact met je hebben opgenomen en niet hem zelf hebben herplaatst, maar anderzijds komt er nu wel veel op je af. Ben heel benieuwd hoe het gaat met dit ventje! Succes, sterkte en veel plezier ook natuurlijk! Gr. Verona
Citeer | Melden aan beheerder
#3 Annita 24-05-2013 14:08
Pff Karin, ik wis niet wat ik las, Olver terug, hij is pas hier geweest.......
Maar het goede ervan is, Olver kan zich geen beter thuis wensen bij jullie, en Nederlands leren we hem wel. ;-) Veel sterkte en succes ! xxx Annita
Citeer | Melden aan beheerder
#2 Ester 24-05-2013 13:13
Heel veel sterkte morgen, Ka! Wat zal het een emotioneel weerzien worden. Ben zo blij dat ze contact met je hebben opgenomen!
Citeer | Melden aan beheerder
#1 Wendy 23-05-2013 22:18
Ik wens je heel veel sterkte en succes om dit knappe mannetje een goede tweede start en een nieuw thuis te geven. Zal niet makkelijk worden komende tijd met alle drukte maar jou kennende komt t vast goed!!

Succes.
Citeer | Melden aan beheerder

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen